​Άγριο επεισόδιο συνέβη μεταξύ βουλευτών και αγροτών στην Καστοριά.

Δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από αγρότες στην Καστοριά που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό έγιναν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής Καστοριάς και ο Μίμης Δημητριάδης, βουλευτής Κοζάνης. Μαζί τους ήταν και η βουλευτής της ΝΔ στον νομό Μαρία Αντωνίου.

Οι αγρότες τους υποδέχθηκαν «θερμά» στο αεροδρόμιο της Καστοριάς και απαίτησαν από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό και άλλα φορολογικά μέτρα ενώ ακούστηκαν συνθήματα όπως το «προδότες».

Η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή κι έτσι δεν υπήρξαν επεισόδια, όμως, οι αγρότες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους προς την κυβέρνηση, ζητώντας από τους βουλευτές να πουν όχι στις αλλαγές που έρχονται σε ασφαλιστικό και φορολογικό. Οι βουλευτές δεν ικανοποίησαν τους αγρότες με τις απαντήσεις που έδωσαν κι έτσι τα... άκουσαν από τους συγκεντρωμένους.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο οι αγρότες και οι εκπρόσωποί τους δεν έκρυψαν την οργή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά και στους δύο βουλευτές «Λέτε ψέματα και μας δουλεύετε», ενώ λίγο αργότερα όταν κατάφεραν να βγουν στα σκαλιά της αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου, και προσπαθώντας μέσω μιας ντουντούκας να τους πείσουν για τις προθέσεις της κυβέρνησης για διάλογο οι αγρότες τους αποδοκίμασαν έντονα.