Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα Κοζάνης, πέντε χρόνια μετά το θάνατό του. Σήμερα συνελήφθησαν η 49χρονη μητέρα του άτυχου 23χρονου και ο 42χρονος πατριός του και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η μητέρα και ο πατριός του Κωστή, καθόλη τη διάρκεια της «εξαφάνισης» του Κωστή Πολύζου, είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη κάνοντας έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να βοηθήσει. Η σορός του Κωστή βρέθηκε οκτώ μήνες μετά το θάνατο του (τον Σεπτέμβριο του 2011), μισοφαγωμένη από τα αγρίμια και θαμμένη σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατριού του, τυχαία από ένα κυνηγό.

Σήμερα, ο κολλητός φίλος του Κωστή, ο άνθρωπος που πέρασε μαζί το τελευταίο βράδυ πριν δολοφονηθεί ζητά δικαίωση για τον άτυχο 23χρονο.

«Ο Κώστας μου είχε πει ότι είχε πάρει ένα μεγάλο δάνειο για να αγοράσουν ένα εξοχικό στη Χαλκιδική» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καλαμπούκας, επισημαίνοντας ότι όταν εντοπίστηκε η σορός στο χωράφι του πατριού, ενισχύθηκαν οι υποψίες που είχε για το οικογενειακό περιβάλλον του φίλου του.

Στη συνέχεια ο Σπύρος ξεσπά μιλώντας για τη στάση της μητέρας του Κωστή: «Αδιαφορία από τη μητέρα. Δε γίνεται μια μητέρα να έχει χάσει το παιδί της και να μη βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει. Μετά την Νικολούλη είχε παγώσει το θέμα. Για μένα δεν ήταν μητέρα αυτή. Ο πατριός ήταν πατριός. Αλλά η μητέρα ήταν σε πλήρη αδιαφορία. Δεν την ενδιέφερε τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η κραυγ�� της μάνας του Κωστή Πολύζου τη στιγμή της σύλληψής της-Τι φώναξε στους αστυνομικούς

To τελευταίο post στο facebook της μητέρας του Κωστή… που θα συζητηθεί
Η μάνα και ο πατριός του Κωστή κατηγορούνται ότι παραβίασαν το μισό ποινικό κώδικα!