Εκατοντάδες πληροφορίες φθάνουν καθημερινά στην αστυνομία για τον μικρό Φοίβο, ο οποίος αγνοείται εδώ και δεκαέξι μέρες. Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν εξετάσει πάνω από δέκα βίντεο, που τους έχουν παραδώσει πολίτες.

Την ίδια ώρα συγκλονίζε�� το δράμα του 6χρονου αδελφού του που έχασε μέσα σε λίγα λεπτά την αθωότητα της ηλικίας του.

«Ο μεγάλος δεν είναι πια παιδί. Αρνείται να μιλήσει για τους γονείς του» είπε ο παππούς του Φοίβου, κ. Μπάμπης Μαυρομάτης και αποκάλυψε ότι ο Ιάσονας περιμένει κάθε μέρα στο παράθυρο μήπως επιστρέψει ο αδελφός του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Λέλας, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η άτυχη γυναίκα, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της, πριν τη δολοφονία της είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 34χρονου και είχε κινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου, προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά της. Όταν πήρε την απόφαση να χωρίσουν οριστικά ήταν δυστυχώς πολύ αργά!

Περισσότερα από 200 είναι τα τηλεφωνήματα που έχει δεχθεί από όλη την Ελλάδα η αστυνομία και το χαμόγελο του παιδιού από πολίτες που έχουν ευαισθητοποιηθεί από το δράμα του Φοίβου.

Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, στις 7 το πρωί και υποστήριξε ότι είδε το μικρό Φοίβο με τον πατέρα του να κάθεται στο άγαλμα της μητέρας στον Πειραιά. Παρόμοιες πληροφορίες έχουν δώσει τουλάχιστον 20 άτομα για την περιοχή της Ατ��ικής, ενώ περισσότερα από 40 άτομα έχουν υποστηρ��ξει ότι έχουν δει μόνο του τον 34χρονο Αλβανό να κινείται σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Παράλληλα, τουλάχιστον 10 είναι τα βίντεο που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Δίωξης ανθρωποκτονιών, όπως αυτό που βλέπετε, που δείχνει έναν άνδρα να κρατά στα χέρια του ένα παιδί στο κέντρο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν εντοπίσει τον 34χρονο άνδρα με το παιδί.