Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας ,καθώς σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση που πραγματοποιούν επιστημονικοί φορείς στα Προπύλαια. Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Εργασίας.

2450313.jpg

Οι εκπρόσωποι των φορέων τονίζουν ότι η κυβέρνηση προωθεί ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο φοροεισπρακτικό επί της ουσίας το οποίο άμεσα θα αποδειχθεί μη βιώσιμο.

2450304.jpg

2450306.jpg

Υπενθυμίζεται ότι από 11 πμ έως 3 μμ έχουν πανελλαδική στάση εργασίας οι γιατροί όλης της χώρας, που εργάζονται τόσο στο Δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι επιστημονικοί φορείς.

Δεύτερη ημέρα της 48ης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας είναι σήμερα, Πέμπτη. Στις 11, εν ενεργεία και συνταξιούχοι ναυτεργάτες με τις οικογένειές τους, αλλά και οι υπάλληλοι του ΝΑΤ που απεργούν από την Τρίτη, άρχισαν να συγκεντρώνονται στο λιμάνι του Πειραιά (πύλη Ε3, Άγιος Διονύσιος) και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

2450310.jpg

Στη 1 το μεσημέρι, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των ΔΣ των Ομοσπονδιών και Σωματείων και ευρύτερα τα συνδικαλιστικά στελέχη να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας, που έχουν αποφασίσει οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής στην κινητοποίηση, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ κήρυξαν δίωρες στάσεις εργασίας από 12-2 μμ ή από 2-4 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαράζ κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό

Kατέλαβαν το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους