​Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το θρίλερ της Χαλκιδικής. Νέα στοιχεία έχουν έλθει στην επιφάνεια ενώ ο δράστης αναζητείται σε όλη τη χώρα...

Βίντεο ντοκουμέντο από Αθήνα

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην Αθήνα έχει καταγράψει έναν άντρα να κουβαλάει στην αγκαλιά του ένα αγοράκι, σε σημείο που μαρτυρίες θέλουν τον συζυγοκτόνο να πέρασε μαζί με τον μικρό Φοίβο.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται όντως για τον Τζείμς Λέση ο οποίος έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού του και άρπαξε τον μικρότερο γιο του.

Πήρε ταξί στη Χαλκιδική

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την Χαλκιδική καθώς ένας ταξιτζής υποστήριξε ότι είδε ένα παιδάκι με τον πατέρα του που, όπως είπε, έμοιαζαν πολύ με τα πρόσωπα που είχε δει στις αφίσες για την υπόθεση.

Ο οδηγός ταξί, είπε ότι τους είδε στο ΚΤΕΛ των Μουδανιών. Μπήκαν στο ταξί του, όμως μόλις ο οδηγός ζήτησε από τον πατέρα την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα, εκείνος βγήκε από το ταξί και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί του, πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία στο σημείο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας από σούπερ μάρκετ στα Μουδανιά έχει καταγράψει το δομοφονό μαζί με το παιδί. Το υλικό ερευνούν οι Αρχές

Έφτασε μέχρι την Πρέβεζα

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας και στην Πρέβεζα με τις Αρχές να αναζητούν παντού ένα ίχνος του.

Μαρτυρίες πολιτών θέλουν έναν άντρα μαζί με ένα παιδί οι οποίοι μοιάζουν στον Αλβανό συζυγοκτόνο και τον μικρό Φοίβο να γυρνούν στην πόλη. Μάλιστα οι περισσότεροι ανέφεραν ότι και οι δυο τους μοιάζουν ταλαιπωρημένοι!