​Τον Αντιπρόεδρο της BIANEΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υποδέχθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, ευχαρίστησε τον κύριο Γιαννακόπουλο για τη συνεχή του στήριξη αλλά και την αγάπη του προς τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

«Στο πρόσωπό σου αναγνωρίζουμε έναν σημαντικό σύμμαχο στον αγώνα μας και παράλληλα έναν νέο άνθρωπο, στοργικό πατέρα, επιτυχημένο επιχειρηματία, άξιο συνεχιστή της μακράς παράδοσης προσφοράς στην ελληνική κοινωνία που έχει η οικογένειά σου, με την οποία μας συνδέουν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης», δήλωσε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την παρουσία των παικτών της Ομάδας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην ογκολογική μονάδα Παίδων, καθώς βρίσκονται κάθε χρόνο κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, χαρίζοντας τους δώρα, αυτόγραφα και δύναμη στον αγώνα τους.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της στήριξης του στο έργο της Ελπίδας, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Γιαννακόπουλο την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη τιμή, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την οικογένειά μου, είναι η δυνατότητα που μας δίνετε, να συμβάλλουμε έστω και με ένα μικρό λιθαράκι, στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείτε ακούραστα, για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Είτε ως ΒΙΑΝΕΞ, ΚΑΕ Παναθηναϊκός ή ως DPG, θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, στην έμπρακτη στήριξη των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τον ξενώνα της «Ελπίδας» και τις υπόλοιπες δράσεις σας».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέφερε την κοινή του επιθυμία με τον πατέρα του Παύλο Γιαννακόπουλο να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την ΕΛΠΙΔΑ και ανακοίνωσε τη δωρεά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ στο Σύλλογο Ελπίδα.