Κόμπο στο στομάχι προκαλεί το βίντεο από τα τελευταία γενέθλια του μικρού Φοίβου πριν τον αρπάξει ο πατέρας του αμέσως μετά τη δολοφονία της μητέρας του!

jgjtyu.jpg
Όλη η χώρα ψάχνει για να βρει αυτό το παιδάκι, ενώ οι αρχές έχουν κινητοποιήσει τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μόλις δουν κάτι ύποπτο ή χρήσιμο για την υπόθεση, επικοινωνούν με την Αστυνομία.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή TATIANA live, αναφέρουν ότι ένα ταξιτζής είδε μόλις χθες στη Χαλκιδική ένα παιδάκι με τον πατέρα του που, όπως είπε, έμοιαζαν πολύ με τα πρόσωπα που είχε δει στις αφίσες για την υπόθεση.

Ο οδηγός ταξί, είπε ότι τους είδε στο ΚΤΕΛ των Μουδανιών. Μπήκαν στο ταξί του, όμως μόλις ο οδηγός ζήτησε από τον πατέρα την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα, εκείνος βγήκε από το ταξί και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί του, πριν προλάβει να φτάσει η Αστυνομία στο σημείο.

Ακόμα μια σημαντική μαρτυρία είναι και ότι κάποιοι είδαν πατέρα και γιο - που έμοιαζαν με τον Φοίβο και τον μπαμπά του - στο Γουδί, έξω από έναν κινηματογράφο.

Ο πατέρας του Φοίβου επικοινώνησε με συμπατριώτη του;

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το pamepreveza, ο πατέρας του Φοίβου επικοινώνησε με συμπατριώτη του που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, για να τον διευκολύνει στην προσπάθειά του να περάσει στη γείτονα χώρα.

mpwxrhm.jpg
Το γεγονός αυτό, έφτασε στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί από το απόγευμα της Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, όσο όμως και στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Μάλιστα υπήρξαν ολονύχτιες έρευνες σε πολύ επιλεγμένα σημεία αγροτικών περιοχών.

Πηγές αναφέρουν ότι από το πρωί της Τετάρτης, έχουν φτάσει και εξειδικευμένες μονάδες από την Αθήνα, προκειμένου να συνδράμουν στην αξιοποίηση των πληροφοριών αλλά και στην έρευνα.

Η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο οι οργανωμένες κινήσεις των αστυνομικών δεν περνούν απαρατήρητες καθώς είναι ιδιαίτερα έντονες όσο περνούν οι ώρες.