​Ο απόλυτος πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στην Κομοτηνή, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, κατά την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου.

12576251_10205805960092448_1819354856_n.jpg

(Φώτο από bloko.gr)

Εξαγριωμένοι αγρότες συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ με τα χημικά και το ξύλο να πέφτουν βροχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες, οι οποίοι, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, στήνουν μπλόκα σχεδόν σε όλη τη χώρα, ζήτησαν να μιλήσουν με τον υπουργό. Εκείνος όμως αρνήθηκε να τους συναντήσει.

Όσο περνούσε η ώρα οι αγρότες εκνευρίζονταν ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα έντονα επεισόδια. Προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους σταματούν. Η ένταση κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα αγρότες και αστυνομικοί να παίξουν ξύλο, ενώ έγινε και χρήση χημικών.

cover.JPG

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν σταμάτησαν τους αγρότες, οι οποίοι έσπασαν την είσοδο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, και μπούκαραν μέσα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και μέσα στο κτίριο ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ο υπουργός δέχτηκε να συναντήσει τους διαμαρτυρόμενους.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός ζήτησε να μην είναι παρόντες στην συνάντηση οι δημοσιογράφοι.