​Άγριο πιστολίδι έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης στο Πέραμα, όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr. Πρωταγωνιστές του φαρ ουέστ ήταν τελικά τα μέλη δύο οικογενειών. Από τη συμπλοκή δύο άτομα, πατέρας και γιος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας, εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Στο βίντεο βλέπετε τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συλλαμβάνουν τέσσερα από τα άτομα που συμμετείχαν μέρα μεσημέρι στη συμπλοκή που έγινε σε μια μικρή γειτονιά του Περάματος.

Υλικό από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το STAR δείχνει τους αστυνομικούς να φτάνουν στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και με τα όπλα προτεταμένα να προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο όπου οι σφαίρες έπεσαν βροχή. Δυο οικογένειες από την Μάνη θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.

Αστυνομικοί ανέβηκαν σε μπαλκόνια σπιτιών καθώς εντόπισαν τα πυροβ��λα όπλα που χρησιμοποίησαν τα μέλη των δυο οικογενειών. Την ίδια στιγμή τα σημάδια από τις σφαίρες δείχνουν ότι έπεσαν βροχή ενώ τρύπησαν μέχρι και τις σωλήνες του νερού!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δυο τραυματίες, πατέρας και γιος, έφτασαν με το αυτοκίνητο τους έξω από το σπίτι τους όπου τους περίμεναν τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Στην αρχή άρχισαν να λογομαχούν, στη συνέχεια όμως το λόγο πήραν τα όπλα και ο δρόμος γέμισε αίματα.
Σφαίρες καρφώθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο 60χρονος έχει τραύματα από ξυλοδαρμό, ενώ ο 23χρονος γιος του τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος είναι γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου και δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν 4 άτομα στο τμήμα και παίρνουν καταθέσεις ώστε να δουν τι προκάλεσε την μάχη των δυο οικογενειών.