​Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει καθημερινά ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων που απέκτησαν πριν δυο μήνες το πρώτο τους μωρό. Άνεργοι και οι δυο στερούνται βασικών αγαθών όπως είναι το ρεύμα καθώς η ΔΕΗ τους το έχει κόψει.

Ο Θοδωρής και η Λένα είναι 21 και 19 ετών αντίστοιχα. Δυο νέοι άνθρωποι που ερωτευτήκαν και έκαναν όνειρα για την κοινή τους ζωή. Το αγοράκι τους που σήμερα είναι μόλις 2 μηνών ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η πραγματικότητα όμως στην Ελλάδα της κρίσης τους προσγείωσε απότομα. Ο Θοδωρής έμεινε χωρίς δουλειά, τα χρέη αυξανόταν μέρα με την μέρα. Εδώ και ένα μήνα ζουν σε ένα σπίτι με κομμένο ρεύμα καθώς δεν υπάρχουν τα λεφτά για το πληρώσουν.

Ο Θοδωρής ψάχνει δουλειά για να μπορέσει να μεγαλώσει αξιοπρεπώς το μωρό του. Το μόνο που βρίσκει είναι κλειστές πόρτες.

Για το ζευγάρι ακόμη και ο γάμος είναι ..πολυτέλεια. Δεν έχουν χρήματα ούτε για τα παράβολα που χρειάζονται για την άδεια του γάμου όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο Θοδωρής και η Λένα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την σκληρή καθημερινότητα πιασμένοι χέρι χέρι .Μια δουλειά θα τους δώσει την ανάσα για να μεγαλώσουν το παιδί τους και να μην στερούνται βασικά αγαθά.