​Έντεκα χρόνια μετά η Ουρανία Τουτουντζή σπάει την σιωπή της στην εκπομπή Tatiana Live και μιλάει για τη δικαστική διαμάχη της με τον γνωστό τραγουδιστή Πασχάλη προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί της. Τότε ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας και η υπόθεση του “στιγμιαίου λάθους” έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο όπου και δικαιώθηκε η κ. Τουτουντζή.

Αναφερόμενη στον Πασχάλη η καθηγήτρια κοινωνιολογίας υπογράμμισε:

«Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό δεν αλλάζει. Όσο και αν υπάρχει κάποια πικρία για όσα είχαν γίνει, η πόρτα είναι ανοιχτή. Εγώ πραγματικά τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου. Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαιωνίζεται μια σύγκρουση, όταν στην ουσία έχει λήξει το θέμα».

Επίσης υπογράμμισε ότι δεν νιώθει θυμό για τα όσα πέρασε και πως ότι ο 11χρονος σήμερα γιος της ξέρει όλη την αλήθεια, καθώς επίσης και ότι η ίδια έχει αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις γύρω από την ανατροφή και το μεγάλωμα του.

Ο μικρός μάλιστα πρόσφατα κέρδισε έναν μαθηματικό διαγωνισμό που συμμετέχου�� παιδιά εξαιρετικής ευφυΐας και δήλωσε περήφανη για εκείνον!