Άφαντος παραμένει ο Τζέιμς Λέσι, ο οποίος έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του Λέλα Μαυρομάτη, μ��ροστά στα μάτια του μεγάλου γιου τους Ιάσονα και στην συνέχεια πήρε τον 4χρονο γιο τους Φοίβο και εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Μετά την αποκάλυψη της συνάντησης του Αλβανού συζυγοκτόνου με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια στα Μέγαρα, οι αρχές που αναζητούν εδώ και 10 ημέρες τον Λέσι, εστίασαν την προσοχή τους στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Η νέα εξέλιξη στο θρίλερ ήρθε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν έγινε γνωστό ότι o Λέσι, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά δυο ημέρες μετά το έγκλημα και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2016 με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, τον οποίο μάλιστα είχε συναντήσει την ίδια μέρα στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων, ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπιση του στην δολοφονία της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο Αλβανός συζυγοκτόνος πήγε μόνος του, χωρίς τον μικρό Φοίβο στο ραντεβού με τον κ.Κούγια. Η συνάντηση έγινε στις έξι το απόγευμα στις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Τζέιμς Λέσι πήγε με ένα... πράσινο παλιό αυτοκίνητο, χωρίς παρέα.

Στην μυστική συνάντηση, ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να είπε στον Λέσι πως «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση».Ο κ.Κούγιας υποστηρίζει ότι συμφώνησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στις εννέα το βράδυ της ίδιας ημέρας, όμως ο Λέσι δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Οι παραπάνω εξελίξεις κινητοποίησαν την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε εξονυχιστικές έρευνες στα Μέγαρα, αλλά μάταια… Δεν βρήκαν ίχνος από τον Λέσι, ούτε από τον μικρό Φοίβο, για τον οποίο ανησυχεί πολύ η οικογένεια στην Ορμύλια.

Δείτε επίσης:

Χωρίς τέλος το ΔΡΑΜΑ του μικρού Φοίβου-Βγήκε και... ραντεβού ο Αλβανός συζυγοκτόνος-Ρεπορτάζ

Mέχρι και η ιταλική τηλεόραση στον «αγώνα» για τον 4χρονο Φοίβο που άρπαξε ο πατέρας του

ΕΞ��ΛΙΞΕΙΣ στο ΘΡΙΛΕΡ με τον μικρό Φοίβο-Τι βρήκαν οι αρχές-Αποκάλυψη ΣΟΚ του πατέρα του θύματος

ΒΙΝΤΕΟ STAR