​Ένα... κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε κοντά στο μηχανάκι του 34χρονου, ο οποίος έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μεγάλου γιου του Ιάσονα και στην συνέχεια πήρε τον 4χρονο Φοίβο και εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής, κινητοποίησε εκ νέου τις αρχές, που μαζί με τους εθελοντές αναζητούν εδώ και 10 μέρες ίχνη για τον εντοπισμό του μικρού αγοριού, έχοντας την πεποίθηση ότι ο συζυγοκτόνος δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και κρύβεται ακόμη κάπου εκεί μαζί με το παιδί.

Το τηλέφωνο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνηθεί εάν έχει σχέση με τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας,Τζέιμς Λέσι και αν από αυτό έγιναν τηλεφωνήματα σε άτομα που πιθανότατα του παρείχαν κάλυψη για να διαφύγει από την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες των αρχών και των εθελοντών στη Χαλκιδική συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με την πο��ύτιμη βοήθεια ενός μικρού τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου, η ενσωματωμένη κάμερά του οποίου επί ώρες σαρώνει δύσβατες και απόκρημνες περιοχές.

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τα μπλόκα στους δρόμους της Χαλκιδικής, αναζητώντας το παιδί με τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας, ενώ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και στο δημοτικό σχολείο της Ορμύλιας για την ασφάλεια του δεύτερου παιδιού της οικογένειας.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια

Την ίδια ώρα, η οικογένεια στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ζει με την αγωνία για την τύχη του 4χρονου Φοίβου, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επουλώσει τα τραύματα στην ψυχή του δεύτερου παιδιού της δολοφονημένης.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε στο Star ότι η κόρη του από καιρό είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την συμπεριφορά του 34χρονου δράστη. «Φοβόταν για εμάς και για τα παιδιά της» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Δείτε επίσης

Mέχρι και η ιταλική τηλεόραση στον «αγώνα» για τον 4χρονο Φοίβο που άρπαξε ο πατέρας του

ΑΥΤΟ είναι το μηχανάκι του 34χρονου που έσφαξε τη γυναίκα του-Ψάχνουν για τον μικρό Φοίβο

Εντοπίστηκε το ΣΠΙΤΙ όπου έμεινε για ένα βράδυ ο συζυγοκτόνος με το γιο του!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR:Σε ποιους τηλεφώνησε ο 34χρονος Αλβανός μόλις άρπαξε τον γιο του