Μετά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που οργ��αζαν, υποστηρίζοντας πως Γιώργος Παπανδρέου και Άντα παίρνουν διαζύγιο, νέο δημοσίευμα του ένθετου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο πρώην πρωθυπουργός και η επί 26 χρόνια σύζυγός του, δεν μένουν πλέον μαζί.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει φύγει από το Καστρί, έχοντας παραχωρήσει εδώ και μερικούς μήνες την ιστορική οικία στην εν διαστάσει σύζυγό του, Άντα Παπανδρέου.

2144950.jpg
Ωστότο το δημοσίευμα τονίζει πως μετά την δοκιμασία την οποία περνά τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι κι έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να μείνει για ένα διάστημα μόνος του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σχέση τους τερματίστηκε με επεισοδιακό τρόπο.

Και μπορεί οι δυο τους να μην μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά οι σχέσεις τους είναι άψογες και πολιτισμένες, αφού την Πρωτοχρονιά την πέρασε όλη η οικογένεια μαζί. Πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα, φιλοξενείται από τους αδερφούς του, Νίκο και Αντρίκο, με τους οποίους έχει άριστες σχέσεις, ενώ το διαζύγιο δεν έχει απασχολήσει κανέναν από τους δυο τους για την ώρα.

(Η Άντα με την κόρη της στον Ιανό,στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρί��ας Παπανδρέου)

0087_ANTA_MARGARITA_KAI_ANTRIKOS_PAPANDREOY_05112015.jpg

Χαρακτηριστική είναι πάντως και η στάση της Άντας Παπανδρέου στο όλο ζήτημα.

Όπως αναφέρει το «Secret», όταν προ μηνών είχαν κυκλοφορήσει ανυπόστατες (όπως αποδείχτηκε) φήμες, πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε έρθει κοντά με την Άρτεμις Παπακωστοπούλου (την γυμνάστρια που τον μύησε στο pilates), κάποιοι είχαν συμβουλέψει την Άντα Παπανδρέου να απευθυνθεί στη γυμνάστρια και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα λέγονται και γράφονται.

(Η Δήμητρα Παπανδρέου)

1667048.jpg

Η Άντα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να απάντησε:

«Εγώ δεν είμαι Μιμή για να εξευτελίζομαι δημοσίως».

7884_ANTA_PAPANDREOY_05112015.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ «ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ» ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:

Αυτή την περίοδο που είναι σε διάσταση με την Άντα, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ως συντροφιά μια άλλη γυναίκα, την οποία συναντά στις τακτικές αποδράσεις του στο εξωτερικό. Η μόνη γυναίκα πουβρίσκεται πολύ κοντά του αυτή την περίοδο μένει εκτός Ελλάδος κι επικοινωνεί μαζί του, κάθε φορά που εκείνος ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους ενώνει η αγάπη τους για την τεχνολογία και την μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίζουν Γιώργος και Άντα; Ποιος είπε ότι είναι κούκλα η νέα σύντροφος του ΓΑΠ;-Πιπεράτες αποκαλύψεις από τον Γ. Λιάγκα