Μετά από τέσσερις μήνες σκληρής μάχης έχασε τελικά την μάχη με τον θάνατο η 30χρονη Εύη Ζαγκλή από το Ανεμοχώρι του Δήμου Πύργου.

Η νεαρή κοπέλα όπως διαβάζουμε στο Patris News, νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο του Ρίου, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, λίγο διάστημα μετά την τελευταία επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015.

Ωστόσο χθες την Πέμπτη, λίγο μετά τις 6 το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και τις συγγενείς της.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας της, Γιώργος Ζαγκλής, συνταξιούχος αστυνομικός, η μητέρα της Αθηνά, και τα τρία της αδέρφια, Παναγιώτης, Διονύσης και Τάσος, οι οποίοι θα της πουν το «τελευταίο αντίο» την Δευτέρα ή την Τρίτη στην Αθήνα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ:

Η 30χρονη κοπέλα, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν πήγε καλά και υποτροπίασε. Μετά τη δεύτερη μεταμόσχευση τον περασμένο Σεπτέμβριο, εμφάνισε έντονα συμπτώματα απώλειας αίματος, με συνέπεια να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο. Μάλιστα, παραμονές της Πρωτοχρονιάς η οικογένειά της απηύθυνε έκκληση για αίμα, καθώς οι ανάγκες ήταν μεγάλες.

Ωστόσο μετά από σκληρή και γενναία μάχη αλλά άνιση, η όμορφη Εύη άφησε την τελευταία της πνοή.