​Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να δουν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα. Ο γιος τους σκότωσε την σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του και εκείνοι δεν ήξεραν το παραμικρό.

Τρεις οικογένειες διαλύθηκαν με την Ανθή να χάνει τη ζωή της άδοξα από τα χέρια του άντρα που κάποτε ήταν ερωτευμένη. Για πρώτη φορά μετά την ομολογία του 40χρονου για το φόνο της 37χρονης συζύγου του, οι γονείς του ξεσπούν.

Τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του τον είχαν στηρίξει πολύ όταν εκείνος υποστήριξε ότι η γυναίκα του εξαφανίστηκε… Τώρα λένε πως ντρέπονται να κυκλοφορήσουν ενώ ο πατέρα του τονίζει ότι «δεν ήταν αντρίκιο αυτό που έκανε. Έπρεπε να ομολογήσει από την αρχή. Καλύτερα θα ήταν να μην το έκανε, αλλά αφού το έκανε να το ομολογούσε.

Για αυτό τώρα οι φίλοι του τον φτύνουν, τους έβαζε όλους να ψάχνουν, κινητοποίησε τη βορειοδυτική Μακεδονία. Θα τον στηρίξω γιατί είναι παιδί μου αλλά δεν μπορώ να τον συγχωρήσω. Μακάρι να μπορούσα να πεθάνω τώρα».

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της έχει προκαλέσει τέτοιο κακό. «Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου. Εγώ κοιμόμουν. Δεν καταλάβαμε και δεν ακούσαμε τίποτα. Η νύφη μου δεν μιλούσε πολύ. Ήταν κλειστός χαρακτήρας. Τώρα τελευταία έκανε παρέες.»