​Η μητέρα της 37χρονης Ανθής θα αναλάβει προσωρινά την επιμέλεια των τριών παιδιών της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR. Ο 8χρονος γιος και τα 6χρονα δίδυμα κορίτσια δεν θα ξαναδούν τη μητέρα τους, αφού ο πατέρας τους… τους την στέρησε με τον πιο άγριο τρόπο.

Μετά την εξέταση των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν σήμερα και με απόφαση του Πρωτοδικείου Κοζάνης, τα τρία αγγελούδια θα είναι υπό τη φροντίδα της γιαγιάς τους αλλά και της θείας τους (της αδελφής της Ανθής) μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου, όποτε και θα εκδικαστεί η οριστική απόφαση.

Οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Κοζάνης, όπου κατέθεσαν τις θέσεις τους. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 40χρονου και της οικογένειας του, κ. Άδωνη Κουλιούφα, η οικογένεια του δράστη ισχυρίζεται ότι το Βελβεντό είναι ένα καλύτερο περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά, οπότε θα είναι καλύτερα να μεγαλώσουν εκεί.

Τη Δευτέρα το στερνό αντίο στην 37χρονη Ανθή

Η κηδεία της Ανθής Λινάρδου θα γίνει τη Δευτέρα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στο Σχιστό.

Νωρίτερα, η χαροκαμένη μάνα, κ.Παρασκευή Λινάρδου, δήλωσε στο star.gr: «Ήθελε να τον αφήσει και γι΄αυτό την έφαγε, τα υπόλοιπα τα ξέρετε».