​Δύο απανωτές ληστείες διέπραξαν οι αδίστακτοι κακοποιοί που χθες το βράδυ στο σταθμό Λαρίσης άνοιξαν πυρ μέσα στον κόσμο και τραυμάτισαν έναν πολίτη στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Η κάμερα του STAR βρέθηκε μέσα σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες από την κινηματογραφική καταδίωξη της αστυνομίας.

Οι ληστές έβγαλαν τα πιστόλια και άρχισαν να ρίχνουν στο ψαχνό μέσα στον κόσμο προσπαθώντας να διαφύγουν τρέχοντας.

Οι δύο κακοποιοί είχαν μόλις ληστέψει μια παρέα νεαρών που έπιναν καφέ σε κατάστημα δίπλα από το σταθμό Λαρίσης. Τα θύματα της ληστείας προσπάθησαν να τους καταδιώξουν αλλά οι αδίστα��τοι δράστες που ήδη είχαν φτάσει στην πεζογέφυρα του σιδηροδρομικού σταθμού, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους τραυματίζοντας τον έναν από τους νεαρούς στο πόδι.

Ο νεαρός, τραυματισμένος από τις σφαίρες των ληστών δέχεται τις πρώτες βοήθειες από γιατρούς του ΕΚΑΒ. Τον έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα και οι αστυνομικοί γύρω του προσπαθούν να μάθουν το τι ακριβώς συνέβη με τους ληστές.

Την ίδια στιγμή κι ενώ η αναζήτηση των δραστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η άμεση δράση ενημερώνεται για ακόμη μια ληστεία από τους δύο δράστες. Αυτή τη φορά προσπάθησαν να αρπάξουν ένα ταξί για να διαφύγουν.

Οι δύο δράστες διέφυγαν στα στενά της περιοχής αλλά οι αστυνομικοί από τον τόπο της ληστείας κατάφεραν να εντοπίσουν αρκετά στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στον εντοπισμό της ταυτότητά τους.