Ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μετά από έντονο καυγά στραγγάλισε την άτυχη Ανθή, ​σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr. Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς τα έχασε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και έμεινε περίπου μια ώρα ξαπλωμένος δίπλα στο άψυχο σώμα της.

Πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει. Τελικά νωρίς το πρωί, τύλιξε με μια κουβέρτα τη σορό της γυναίκας του, κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού, έβαλε το νεκρό σώμα της Ανθής στο φορτηγάκι του και πήγε στο χωράφι να την θάψει.

Resizer.jpg
Όπως είπε στους αστυνομικούς ακολούθησε τους δρόμους που δεν πέρναγαν μέσα από το χωριό για να μη τον δει κανένα μάτι.

Αφού έθαψε τη σορό της 37χρονης επέστρεψε στο σπίτι και όταν πια ξημέρωσε έκανε πως ανησυχεί καθώς ξύπνησε και δεν βρήκε την Ανθή στο κρεββάτι τους. Είπε στον πατέρα του ότι δεν μπορεί να κάθετα�� με σταυρωμένα τα χέρια και πως θα βγει να ψάξει την Ανθή.

Έτσι ξανάφυγε από το σπίτι, κατευθύνθηκε στο χωράφι που ήταν πια θαμμένη η μάνα των παιδιών του και φρέζαρε το σημείο του «τάφου» για να μην κινήσει υποψίες όπως ο ίδιος πίστευε ενώ τελικά αυτό ήταν που τον πρόδωσε.

κωνφωπβ.jpg
Μετά άρχισε να ρωτάει δεξιά και αριστερά τους χωριανούς του αν είδαν τη γυναίκα του και το μεσημέρι της Κυριακής δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Πάντως αυτό που επισημαίνουν στο star.gr έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, πρόκειτ��ι για έναν άνδρα ο οποίος ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του. Αυτό το τυφλό πάθος είναι που τον έκανε φονιά.

Της Ισμήνης Λέντζου