​Απεγνωσμένα ήθελε να βρει κάποιον ο Τζέιμς Λέσι να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται από τα τελευταία τηλεφωνήματα του που αποκαλύπτει αποκλειστικά το Star.

Τελευταίο σήμα του κινητού εντοπίζεται γύρω από τα Ψακούδια εκεί που βρέθηκε η μοτοσικλέτα του. Τηλεφωνεί αρχικά σε έναν οδ��γό ταξί και του λέει: «Θέλω τώρα να με πας στη Θεσσαλονίκη.» με τον οδηγό ταξί να του απαντάει: «Αυτή τη στιγμή δουλεύω δεν μπορώ να έρθω»!

Το κλείνει απότομα και επικοινωνεί με έναν συμπατριώτη του που βρίσκεται στην Αλβανία. «Θέλω τώρα να βρω μέσο να πάω στη Θεσσαλονίκη» του λέει! «Τι μου λες τώρα; Από την Αλβανία πως θα σου βρω εγώ μέσο;» ακούγεται ο φίλος του από την άλλη γραμμή να αναφέρει.

Αυτές ήταν οι τελευταίες επικοινωνίες που είχε ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του με επτά μαχαιριές μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου του και άρπαξε τον δεύτερο γιο του, το μικρό Φοίβο. Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει, μέσω Interpol και διεθνή συνδρομή για τον εντοπισμό του μικρού αγοριού.

Εθελοντές από τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών, από τον Σύλλογο Καταδρομέων και δεκάδες πολίτες μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού και την αστυνομία σαρώνουν την περιοχή όπου εντοπιστήκαν τα τελευταία ίχνη του 34χρονου Αλβανού.

Ακόμη και drone θα σηκωθούν αύριο αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ώστε να εντοπίσει το 4χρονο αγοράκι. Στο κέντρο επιχειρήσεων του Χαμόγελου του Παιδιού φτάνουν συνεχώς πληροφορίες από πολίτες για το μικρό Φοίβο. Αμέσως ειδοποιούνται οι ομάδες έρευνας και πηγαίνουν στα σημεία που τους υποδεικνύουν.

Την Τρίτη εντοπίστηκε ένα παιδικό μπουφάν αλλά δυστυχώς δεν ήταν του Φοίβου.