​Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 18:00, στο σταθμό Λαρίσης, στην Αθήνα. Παγωμένοι οι πολίτες είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους ένα τρομακτικό σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία θρίλερ.

Πέντε άτομα κάθονταν σε καφετέρια της περιοχής και έπιναν αμέριμνα τον καφέ τους. Ξαφνικά δυο άτομα τα οποία ήταν στο ίδιο μαγαζί σε διπλανό τραπέζι πλησίασαν την παρέα και με την απειλή όπλου, ζήτησαν από τους θαμώνες τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Εκείνοι μη έχοντας επιλογή τα έδωσαν με τους δυο δράστες να φεύγουν τρέχοντας. Τότε οι άλλοι πέντε τους ακλούθησαν. Οι δράστες ανέβηκαν μία γέφυρα και πυροβόλησαν στον αέρα με τους πέντε να σταματούν για λίγο φοβισμένοι και στην συνέχεια να συνεχίζουν την καταδίωξη τους.

Την στιγμή που οι δράστες κατέβαιναν τα σκαλιά της γέφυρας πυροβόλησαν περίπου πέντε φορές με αποτέλεσμα ο ένα από τα θύματα ληστείας να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να ξεφύγουν παίρνοντας ένα ταξί από τον Κολωνό το οποίο τους άφησε λίγο πιο κάτω. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.