​Πολλά ήταν τα κενά στα όσα υποστήριζε ο σύζυγος της άτυχης Ανθής Λινάρδου, ο οποίος ομολόγησε το απόγευμα της Τετάρτης ότι την σκότωσε.

Η κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της 37χρονης ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής, όταν εκείνος δήλωσε την εξαφάνισή της.

Όπως έλεγε σε συνεντεύξεις του τα ίχνη της συντρόφου του χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου όταν του είπε ότι θα βγει για ένα ποτό.

Οι έρευνες των αρχών από την πρώτη στιγμή στρέφονταν προς κάθε κατεύθυνση. Λίγες ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της αδικοχαμένης γυναίκας, ο πατέρας του 40χρονου έδινε την δική του εκδοχή για την εξαφάνιση της νύφης του.

«Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον άνθρωπο και ήταν συνεννοημένα τα πράγματα. Είχε σπασμένο το πόδι δεν μπορούσε να φύγει».

Η 37χρονη ήταν μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πως μπορεί να έφυγε από το Βελβεντό και να εγκατέλειψε τα δίδυμα κοριτσάκια της και τον γιο της.

«Δεν της άρεσε η ζωή στο χωριό. Μας σνόμπαρε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της. Αυτό το ξέρουν όλοι. Πάντως αν δεν έχει πάθει κάτι κακό, σίγουρα δεν έφυγε μόνη της. Κάποιος πρέπει να την βοήθησε» είχε αναφέρει η κουνιάδα της στο star.gr, λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η τραγική κατάληξη της υπόθεσης.

Στους αστυνομικούς έκανε εντύπωση ότι η 37χρονη φεύγοντας από το σπίτι είχε αφήσει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα κινητά της τηλέφωνα και τα ρούχα. Επίσης είχε χτυπήσει το πόδι της, είχε βγάλει το νάρθηκα και κυκλοφορούσε με πατερίτσες.

Όλες αυτές τις ημέρες έπαιρναν συνεχείς καταθέσεις από τον σύζυγο της. Στο πρόσωπό του είχε δύο αμυχές… τις είχε δικαιολογήσει λέγοντας ότι είχαν προκληθεί κατά το κλάδεμα δέντρων.

Αυτό που είχε προβληματίσει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς ήταν η πληροφορία ότι οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και πως το θύμα είχε ανακοινώσει στον σύζυγό του ότι το καλοκαίρι όταν θα έκλειναν τα σχολεία θα έφευγε με τα παιδιά τους.