Με τον πιο φρικτό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης της Ανθής Λινάρδου.

Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Βελβεντό Κοζάνης βρέθηκε θαμμένη στο χωράφι του άνδρα της Τάσου Τσιουχάρα, ο οποίος από το περασμένο Σάββατο είχε δηλώσει την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με το kozan.gr το χωράφι, είναι στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου και είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες, κάτι που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληρ��φορίες του star.gr, ο άνδρας της αδικοχαμένης γυναίκας έχει προσαχθεί και ήδη βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, όπου οι αρχές τον ανακρίνουν.

Πληροφορίες δημοσιογράφων της τηλεόρασης του Star, αναφέρουν πως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του φριχτού θανάτου της νεαρής γυναίκας, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ της οικογένειας της νεκρής και της οικογένειας του άντρα της. Άλλωστε η μάνα της θανούσης, είχε εκμυστηρευτεί στο Star, ότι η κόρη της σκόπευε να εγκαταλείψει την οικογένειά της το καλοκαίρι και περίμενε ��α κλείσουν τα σχολεία, προκειμένου όλα να γίνουν ομαλά για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο σύζυγός της, η γυναίκα βγήκε το Σάββατο για ένα ποτό και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της. Μάλιστα δεν είχε πάρει μαζί της ούτε χρήματα ούτε το κινητό της τηλέφωνο.

uytfug8isdrfg.jpg

Λίγες ώρες πριν από την φρικτή αποκάλυψη η κουνιάδα της άτυχης Ανθής είχε μιλήσει αποκλειστικά στο star.gr και είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δεν της άρεσε η ζωή στο χωριό. Αν και μόνη της το επέλεξε να έρθει στο Βελβεντό και δεν την πίεσε κανείς, δεν της άρεσε εδώ. Μας σνόμπαρε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της. Αυτό το ξέρουν όλοι. Πάντως αν δεν έχει πάθει κάτι κακό, σίγουρα δεν έφυγε μόνη της. Κάποιος πρέπει να την βοήθησε. Η κουνιάδα μου είχε σπάσει το πόδι της. Την Παρασκευή πριν εξαφανιστεί έβγαλε το γύψο. Δεν μπορούσε να οδηγήσει μόνη της. Άλλωστε τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε ήταν όλα στο σπίτι. Δεν έφυγε μόνη της η Ανθή, δε θα μπορούσε».

Ενώ μόλις χθες η πεθερά της νεαρής γυναίκας, η κυρία Αθηνά Τσιουχάρα δήλωνε στο star.gr: «Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα».