Μπροστά σε ένα αναπάντεχο αλλά ευχάριστο θέαμα ήρθε μία θεατρική ομάδα από την Αμαλιάδα, την ώρα που έκανε γυρίσματα στην παραλία της Κουρούτας.

Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης, έκαναν γυρίσματα στην παραλία, για το τρέιλερ της θεατρικής παράστασης των Ρήγα- Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

boukali-2.jpg
Τι βρήκαν; Η θάλασσα είχε ξεβράσει στην άμμο ένα μπουκάλι, το οποίο περιείχε ένα γράμμα. Διαβάζοντάς το, διαπίστωσαν ότι το μπουκάλι, το οποίο είχαν γράψει τέσσερις Γερμανίδες έφηβες, είχε ταξιδέψει από την Κροατία.

boukali-3.jpg
«Αρχικά ένιωσα μεγάλη έκπληξη, τα έχασα και φυσικά στην πορεία συγκινήθηκα» είπε στην εφημερίδα ‘Πατρίς’ η ηθοποιός Ελένη Κορδαλή, η οποία βρήκε πρώτη το γράμμα.

Τι έγραφε το γράμμα
Το γράμμα γράφτηκε από τέσσερις Γερμανίδες έφηβες, την 15χρονη Χάνς, την 13χρονη Έμιλι, την 14χρονη Τζούλια και την 13χρονη αδελφή της Σόφι, με ημερομηνία “Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 10:52 το πρωί”, όταν έκαναν διακοπές με τις οικογένειές τους στην Κροατία.
Όπως γράφουν, είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να στείλουν ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι και παρακα��ούν όποιον το βρει να μην το κρατήσει αλλά να το επιστρέψει πάλι στο νερό για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Επιθυμία τους είναι να φθάσει στην Κορέα, την οποία αγαπούν ιδιαίτερα. Αναφέρουν επίσης ότι δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η χώρα τους η Γερμανία και υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί δεν είναι φιλικοί.
boukali-1.jpg
Τα κορίτσια αναφέρουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι βρουν το γράμμα.
Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας σκοπεύουν να καλέσουν τα κορίτσια για να τις φιλοξενήσουν. Όσο για το μπουκάλι με το γράμμα, αυτό θα επιστραφεί στη θάλασσα…
πηγή: patrisnews