Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της Ανθής Λινάρδου. Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Βελβεντό Κοζάνης χάθηκε δίχως να αφήσει κανένα ίχνος ενώ προβληματισμό στις αρχές δημιουργεί το γεγονός πως δεν πήρε μαζί της ούτε το κινητό της τηλέφωνο, ούτε χρήματα.

Αυτός που την είδε τελευταίος ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει είτε μαζί του, είτε με την αστυνομία.

«Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα» δήλωνε μόλις χθες με αγωνία, στο star.gr η πεθερά της νεαρής γυναίκας, η κυρία Αθηνά Τσιαχάου.

Στο μεταξύ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα σενάριο. Έχει συμβεί κάτι κακό στην Ανθή ή έφυγε μόνη της, εγκαταλείποντας τον άντρα και τα παιδιά της; Κανείς δε ξέρει και κανείς δε μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Οι συγγενείς πάντως του άντρα της 37χρονης τα βάζουν όλα με το νου τους.

Αποκαλύψεις – φωτιά από την κου��ιάδα της Ανθής

Όπως δήλωσε στο star.gr η κυρία Ειρήνη, η αδελφή του άντρα της 37χρονης «δεν της άρεσε η ζωή στο χωριό. Αν και μόνη της το επέλεξε να έρθει στο Βελβεντό και δεν την πίεσε κανείς, δεν της άρεσε εδώ. Μας σνόμπαρε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της. Αυτό το ξέρουν όλοι. Πάντως αν δεν έχει πάθει κάτι κακό, σίγουρα δεν έφυγε μόνη της. Κάποιος πρέπει να την βοήθησε. Η κουνιάδα μου είχε σπάσει το πόδι της. Την Παρασκευή πριν εξαφανιστεί έβγαλε το γύψο. Δεν μπορούσε να οδηγήσει μόνη της. Άλλωστε τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε ήταν όλα στο σπίτι. Δεν έφυγε μόνη της η Ανθή, δε θα μπορούσε».

Το κουβάρι της υπόθεσης προσπαθούν να ξεμπλέξουν οι αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Της Ισμήνης Λέντζου