​Ήταν λίγο πριν τις τρεις το πρωί την Κυριακή όταν οι φίλοι του Μελέτη Γκίνη κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον 20χρονο στο νοσοκομείο.

Οι πέντε νεαροί που διασκέδαζαν μαζί του το μοιραίο βρ��δυ ισχυρίζονται ότι ο 20χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε αυτοτραυματιστεί στο χέρι, όταν πήρε φόρα και βούτηξε από μία προβλήτα στη θάλασσα.

«Το παιδί ήταν ματωμένο στα χέρια, αλλά ήταν και φτιαγμένο από ποτό. Αφού ήταν έτσι, τον έβαλαν στο ΕΚΑΒ για να τον πάνε στο νοσοκομείο. Ζήτησε να κατουρήσει και βγήκε στην προβλήτα, 3-4 μέτρα πιο πέρα από το ΕΚΑΒ. Δεν πήγε όμως κανένας κοντά του κι όταν έπεσε τον άφησαν αβοήθητο» ανέφερε ο παππούς του άτυχου νεαρού στο Star.

Επιπλέον καταγγέλλει στο Star ότι ο εγγονός του έμεινε αβοήθητος κι ότι πάλευε να βγει από τη θάλασσα. Τα υπόλοιπα παιδιά φαίνεται ότι σάστισαν και δεν βούτηξαν, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τυπικά δεν έχει τη δικαιοδοσία να πραγματοποιήσει διάσωση στη θάλασσα.

«Το ΕΚΑΒ πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, η αστυνομία έδωσε σήμα στο λιμενικό. Εν τω μεταξύ είχαν περάσει 40 λεπτά. Το βλέπεις εσύ λογικό»;

Σε βαρύ πένθος πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 20χρονου εδώ στην Πύλη Βοιωτίας. Αβάσταχτος ο πόνος των γονιών του που έχασαν το μο��αχοπαίδι τους, αλλά και των δεκάδων συγγενών και φίλων που ήρθαν εδώ για να πουν το στερνό αντίο.

Το λιμενικό διενεργεί προανάκριση, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τραγικού αυτού θανάτου, αλλά και για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.