​Δραματικές είναι οι ώρες που ζει μια οικογένεια από το Βελβεντό Κοζάνης καθώς αγνοείται μια 37χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, η Ανθή Λινάρδου.

Όπως σας ανέφερε το star.gr με το που έγινε γνωστή η είδηση, η γυναίκα που έχει ύψος 1,70 και κοντά μαλλιά αγνοείται από το Σάββατο, από όταν είπε στο σύζυγό της ότι θα βγει για ένα ποτό. Βέβαια, σύμφωνα με το thestival που επικαλείται μάρτυρες, η 37χρονη εθεάθη για τελευταία φορά, την Κυριακή το πρωί να αγοράζει φρού��α. Η Ανθή Λινάρδου, είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας του Βελβεντού με συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων.

Η 37χρονη είναι παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια με τον σύζυγό της, Τάσο Τσιουχάρα, ο οποίος από το πρωί σαρώνει μαζί με τον πατέρα του και αστυνομικούς την περιοχή, μήπως βρουν κάποιο ίχνος της.

185696_329682630478510_321051946_n.jpg

Στο star.gr, μίλησε η πεθερά της αγνοούμενης Ανθής, η κυρία Αθηνά Τσιουχάρα, αναφέροντας συγκλονισμένη «Δεν έχουμε κανένα νέο από την Ανθή. Ψάχνουμε αλλά δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.»

Νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε κάνει έκκληση για να βρεθεί η γυναίκα και μάνα των τριών παιδιών τους. «Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει» είχε σημειώσει, ελπίζοντας να μην της έχει συμβεί κάτι κακό.

Η 37χρονη, που κατάγεται από τον Πειραιά, από τότε που γέννησε τις δίδυμες κόρες της αφιερώθηκε εξ ολοκλή��ου στην οικογένειά της και σύμφωνα με τον σύζυγό της ήταν πάντα πολύ δυναμική.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Μαρία Κυπραίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μητέρα τριών παιδιών στο Βελβεντό Κοζάνης-ΕΚΚΛΗΣΗ κάνει ο άνδρας της!