Φρικιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

To πτώμα του άνδρα ανήκει σε συνταξιούχο Έλληνα ναυτικό, τον Β.Κ, του οποίου την εξαφάνιση είχε δηλώσει ο αδελφός του πριν από ένα χρόνο στο τμήμα της Καλλιθέας.

Ο άνδρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρισκόταν στον ψυγειοκαταψύκτη για περίπου 8 με 12 μήνες.

_0239.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενοικιάστρια του διαμερίσματος ήταν μία γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, η οποία είχε παντρευτεί το θύμα και μαζί είχαν αποκτήσει ένα γιο, 13 ετών σήμερα.

Η Βουλγάρα σύζυγος, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και περίπου ένα χρόνο, αναζητείται, ενώ έχει δοθεί σήμα και στις βουλγαρικές αρχές για τον εντοπισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μπήκε μαζί με δικαστικό επιμελητή σήμερα στο διαμέρισμα, προκειμένου να προχωρήσει σε ένταλμα έξωσης, καθώς οι ενοικιαστές είχαν καιρό να εμφανιστούν.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα