​Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 34χρονου Αλβανού που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και άρπαξε τον μικρότερο γιο τους.

Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Star, η αστυνομία έχει εντοπίσει το σήμα του κινητού του.

Την ίδια ώρα, στο έργο της αστυνομίας για τον εντοπισμό του άνδρα αλλά και του γιου του, του μικρού Φοίβου, έχουν συμβάλλει και δέκα άτομα από την ομάδα διάσωσης του Χαμόγελου του Παιδιού.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή Τρίκορφο της Χαλκιδικής, όταν βρέθηκε μια παραβιασμένη εξοχική κατοικία.

Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας ερεύνησαν τον χώρο. Δυστυχώς φάνηκε ότι ο μικρός Φοίβος δεν διανυκτέρευσε σε εκείνο το σημείο με τον πατέρα του.

Επτά χιλιόμετρα πιο κάτω είχε εντοπισθεί το απόγευμα της Κυριακής κρυμμένη μέσα σε θάμνους η μηχανή με την οποία διέφυγε ο 34χρονος Αλβανός, από το σημείο της δολοφονίας με το παιδί. Ένα μπουφάν που εντοπίσθηκε λίγο πιο κάτω και σακουλάκια από κρουασάν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν δικά του.

Πολίτες από όλη την Ελλάδα τηλεφωνούν στην αστυνομία και δίνουν πληροφορίες τις οποίες ελέγχει μια ομάδα 50 αστυνομικών που έχει συσταθεί με αποκλειστικό καθήκον τον εντοπισμό του Φοίβου.

Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε όλη τη βόρειο Ελλάδα. Σταματούν τα αυτοκίνητα και ερευνούν τα πορτμπαγκαζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε το μηχανάκι του 34χρονου Αλβανού- Ψάχνουν γύρω από το σημείο τον Φοίβο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον μικρό Φοίβο:Ο δολοφόνος είχε χτυπήσει στο παρελθόν την 41χρονη

ΣΠΑΡΑΖΕΙ ο παππούς του μικρού Φοίβου: «Το παιδί είναι ένα αγγελούδι. Μόνο τον εγγονό μου θέλω»