​Συγκλονίζει η εξομολόγηση μιας 66χρονης για το πώς κατάφερε τα ξημερώματα του Σαββάτου να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της, στην περιοχή Χερσονήσου της Κρήτης, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει την ώρα που κοιμόταν και να την βιάσει.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και ανάγκασε τον επίδοξο βιαστή να τραπεί σε φυγή. Τότε η 66χρονη ειδοποίησε την αστυνομία που μόλις έφτασε σπίτι της, διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

«Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω από αυτά που έζησα. Ήμουν στο κρεβάτι μου και κοιμόμουν. Νόμιζα ότι έβλεπα ένα όνειρο ή μάλλον έναν εφιάλτη. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα σε απόσταση 10 εκατοστών έναν μελαμψό άνδρα να είναι έτοιμος να με πνίξει. Δε μου είπε τίποτα, δεν άκουσα ούτε μια λέξη να βγαίνει από το στόμα του. Απλώς με πίεζε με τα χέρια του. Πριν μου κλείσει το στόμα κρατούσε ένα κουτάκι μπίρας, το οποίο έχυσε στο κρεβάτι μου, ενώ του έπεσε και μια λευκή κάλτσα με την οποία προσπάθησε να με "πνίξει".

Με άρπαξε από το λαιμό για να με πνίξει, μου τραβούσε και τα μαλλιά. Με χτυπούσε σε όλο το σώμα και δεν σταματούσε. Με όση δύναμη είχα προσπάθησα και κατάφερα να τον απωθήσω. Τον κλώτσησα και εγώ και αυτό τον τρόμαξε. Έβαλα όλη μου τη δύναμη για να τον χτυπήσω ώστε να απομακρυνθεί να φύγει για να μη μου κάνει κακό και τα κατάφερα».

Όμως ο τρόμος για την ίδια δε σταμάτησε εκεί: «Όταν έφυγε σηκώθηκα με όση δύναμη μου είχε μείνει και πήγα προς την πόρτα. Τ��ν είδα κλειστή και φοβήθηκα ότι παραμένει μέσα στο σπίτι, κρυμμένος σε κάποιο δωμάτιο. Ψάχνοντας το σπίτι είδα το παράθυρο του σαλονιού ανοικτό», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πηγή:creteplus, Πατρις