​Για τέταρτη μέρα συνεχίζεται το θρίλερ της Χαλκιδικής. Οι Αρχές αναζητούν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα τον 34χρονο Αλβανό, ο οποίος αφού δολοφόνησε με επτά μαχαιριές την 41χρονη εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιού τους, άρπαξε τον μικρότερο γιο τους, Φοίβο και εξαφανίστηκε.

Τα τηλέφωνα της αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από μαρτυρίες κατοίκων που προσπαθούν να βοηθήσουν στις έρευνες. Μάλιστα, περίπου 50 από αυτά θεωρούνται ιδιαίτερης βαρύτητας. Επίλεκτη ομάδα αστυνομικών ασχολείται με την υπόθεση ενώ για τον εντοπισμό του παιδιού χρησιμοποιούνται και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Πλήρωσε ακριβά την σιωπή της

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας, ο 34χρονος είχε χειροδικήσει σε βάρος της, ωστόσο εκείνη το είχε κρατήσει κρυφό και κανείς από την οικογένεια της δεν γνώριζε κάτι.

090116093848_8672.jpg
Οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν πως ο δράστης είχε προμελετήσει τις κινήσεις του και πως άρπαξε το παιδί για «ασπίδα».

Παππούς Φοίβου: Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρω το εγγόνι μου

Την ίδια στιγμή, μεγάλη είναι η αγωνία για τους παππούδες του 4χρονου Φοίβου. Ο κύριος Χαράλαμπος Μαυρομμάτης, ο οποίος κήδεψε την κόρη του, κάνει κουράγιο γιατί θέλει να κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά του το εγγο��άκι του.

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε η τιμωρία του, ούτε η εκδίκηση, ούτε τίποτα. Με ενδιαφέρει να βρω τον μικρό να μπορέσω να τα μεγαλώσω όπως θα ήθελε η μάνα τους. Η κόρη μου ήταν μία αξιόλογη κοπέλα. Είχε τελειώσει την σχολή Καλών Τεχνών, ήταν ζωγράφος και όπως ξέρετε οι καλλιτέχνες έχουν μία ευαισθησία και αυτό την έβλαψε. Δεν υπολογίζαμε ότι θα μπορούσε να δολοφονήσει την μάνα των παιδιών του» λέει με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα του Star για την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» που θα προβληθεί την Δευτέρα.