​Ο αδελφός του φερόμενου συζυγοκτόνου κάνει δημόσια έκκληση και τον προτρέπει να παραδοθεί στις αρχές και να αφήσει ελεύθερο το 4χρονο παιδί του!

«Θέλω να παραδοθεί, να παραδοθεί εκεί. Φοβάμαι ότι θα τον χτυπήσουν, θα τον βασανίσουν. Θα τον παρακαλούσα να παραδοθεί μόνος του. Να παραδοθεί εκεί. Το παιδί να το αφήσει στο σπίτι και να πάει να παραδοθεί» λέει στα αλβανικά ο αδελφός του καταζητούμενου.

Ο ίδιος είπε, ότι από την τελευταία συνομιλία που είχε με τον αδερφό του, γύρω στις 27-28 Δεκεμβρίου, κατάλαβε ότι ήταν στενοχωρημένος. Ωστόσο, επισήμανε ότι ουδέποτε πίστεψε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του. «Δεν ήταν άνθρωπος που θα έκανε τέτοια πράξη» προσθέτει.

Ο αδελφός του δράστη είπε ακόμη ότι γνώριζε και το θύμα και όλη την οικογένεια και ζήτησε «αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου».
Στη συνέχεια υποστήριξε πως "ο μεγάλος του γιος τον τελευταί�� καιρό είχε αρχίσει και απομακρυνόταν. Μπορεί να του μιλούσαν άσχημα για τον πατέρα του. Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω ποιος η μητέρα ή η γιαγιά. Το θύμα ή η μητέρα του θύματος".