​Κοπέλες από την Ρουμανία ή την Βουλγαρία πέφτουν θύματα κυκλώματος σωματεμπορίας. Τις χτυπούν, τις βιάζουν τους δίνουν ποτά και ναρκωτικά και τις προωθούν στην πορνεία. Το ρεπορτάζ του STAR και του Βαγγέλη Γκούμα στους οίκους ανοχής είναι αποκαλυπτικό.

Πίσω από τα λαμπερά φώτα των Χριστουγέννων νεαρές κοπέλες από ανατολικές χώρες έζησαν τον τρόμο στα χέρια των σωματέμπορων χωρίς να μπορέσουν να πουν την λέξη βοήθεια γιατί απλά αν το κάνουν θα εξαφανιστούν.

Η Όλγα που θα δείτε στο βίντεο δουλεύει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα. Είναι τυχερή ίσως και πιο έξυπνη από άλλα κορίτσια και δεν έπεσε θύμα σωματέμπορων.

Η νεαρή κοπέλα ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή που την συναντήσαμε. «Θα σας πω πως λειτουργούν τα κυκλώματα αλλά μέχρι εκεί», είπε και τόνισε ότι εδώ και μήνες δεν μπορεί να βγάλει τα χαρτιά της για να δουλέψει με πλήρη νομιμότητα γιατί έχει συναντήσει το τέρας της γραφειοκρατίας.

Δυστυχώς η αυτοψία του STAR στο κέντρο της Αθήνας έδειξε ότι πίσω από κλειστές πόρτες ακόμη και μέσα σε πολυκατοικίες με κατακόκκινους διαδρόμους με κάμερες να παρακολουθούν το κάθε σου βήμα και κουδούνια χωρίς ονόματα κρύβονται ανθρώπινα δράματα.