Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου, τον οποίο άρπαξε ο 35χρονος πατέρας του από το σπίτι τους στη Χαλκιδική, αφού πρωτίστως κατακρεούργησε με 7 μαχαιριές τη μητέρα του γιου του και εν διαστάσει σύζυγό του και μετά εξαφανίστηκε.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου του, ο οποίος είδε τη μάνα του να πέφτει νεκρή, από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα!

Αμέσως εκδόθηκε Amber Alert για την αρπαγή του 4χρονου. Σημειώνεται ότι ο πατέρας είναι Αλβανός και υπάρχουν φόβοι ότι άρπαξε το παιδί με σκοπό να διαφύγει από τη χώρα.

Έκκληση κάνει ο παππούς του Φοίβου και πατέρας του θύματος

«Σκότωσε την κόρη μου! Ήταν σε διάσταση εδώ και έξι μήνες. Την σκότωσε, δεν ξέρω γιατί.. Ήρθε με μαχαίρι. Του άνοιξε ο μεγαλύτερος γιος του και την σκότωσε μπροστά στα μάτια του. Φεύγοντας πήρε το μικρό κάτω από τη μασχάλη, σαν κατσίκι κι έφυγε τρέχοντας» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

​«Κάνω έκκληση σε όποιον μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία. Το εγγονάκι μου είναι 4 χρόνων. Το έχει όλη νύχτα μες τη βροχή και μες το κρύο. Φοβόμαστε για τη ζωή του».

Τέλος, ο παππούς αναφέρει ότι ο μεγάλος γιος του δράστη δεν ακολουθούσε τον πατέρα του, όταν αυτός ερχόταν να πάρει τα παιδιά. "Τον ακολουθούσε μόνο το μικρό. Τα έπαιρνε και τα έβλεπε κάθε μέρα τα παιδιά" περιγράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Εξέφραζε βιαιότητα, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα άφηνε ορφανά τα παιδιά του και από μάνα και από πατέρα».
Το χρονικό της δολοφονίας και της αρπαγής του Φοίβου
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου 7 χρόνια. Είχαν αποκτήσει δύο γιους. Τα σύννεφα στη σχέση του ήρθαν πριν από μερικούς μήνες. Ο φερόμενος δράστης δεν έμενε κάτω από τη συζυγική στέγη, στην Ορμύλια της Χαλκιδικής τον τελευταίο καιρό.
Ανήμερα των Θεοφανίων, στις 7 το απόγευμα, ο 35χρονος επέστρεψε τον 4χρονο γιο στη μητέρα του, τον οποίο είχε πάρει για βόλτα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Τότε στρίμωξε την 41χρονη Λέλα, την μαχαίρωσε επτά φορές στο κεφάλι, το λαιμό και το θώρακα και την οδήγησε στο θάνατο! Στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο του και από εκείνη την ώρα αγνοούνται τα ίχνη τους.