​Σάλο προκάλεσε μια φωτογραφία της οικογένειας Πατούλη στο facebook, με την οποία ευχόταν «Καλή χρονιά» στον κόσμο. Ο λόγος ήταν το «χρυσό» σαλόνι της οικογένειας το οποίο ενέπνευσε τους χρήστες του διαδικτύου!

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε την απάντηση της λέγοντας: «Εμείς ως οικογένεια πιστεύουμε στις αξίες και τους θεσμούς. Με μια φωτογραφία εκφράσαμε τις ευχές μας μέσα από το Facebook» και πρόσθεσε: «εγώ εύχομαι να είναι γεμάτη με χρυσάφι η ψυχή των ανθρώπων".

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για τις εμφανίσεις της, επισήμανε ότι «το δέχομαι το χιούμορ, σαν άνθρωπος αυτοσαρκάζομαι. Η κριτική είναι δεκτή όταν εκτίθεσαι ως δημόσιο πρόσωπο».

Τη δική του απάντησε έδωσε όμως και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης ο οποίος σχολίασε το “τρολάρισμα” που δέχτηκε λέγοντας:

«Θα σας έλεγα ότι αφενός μεν πολλά είχαν και ιδιαίτερο χιούμορ κ��ι σε αυτή την περίοδο που ζούμε μέσα στη στεναχώρια, στη θολούρα όλων μας και όσων έχουν και θέση ευθύνης ακόμα περισσότερο. Ξέρετε το χιούμορ πολλές φορές λείπει και νομίζω ότι τα σχόλια, καλοπροαίρετα τα περισσότερα -μπορεί να υπήρχαν και κάποια πικρόχολα- δε βαριέσαι είναι μέρα γιορτής, ημέρα χαράς».