Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι που κατηγορείται οτι σκότωσε τον Δεκέμβριο έναν 85χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του, στις Σέρρες και τον λήστεψαν. Η γυναίκα, ωστόσο, αρνείται ότι συμμετείχε στο έγκλημα, σύμφωνα με τον συνήγορο της.

Ο 29χρονος και η 24χρονη σύζυγος του, αρνούνται να μιλή��ουν στις κάμερες για την δολοφονία του 85χρονου άνδρα στις 27 Δεκεμβρίου στα Κάτω Πορόια Σερρών. Το ζευγάρι κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε και σκότωσε με λοστό τον ηλικιωμένο για να του πάρει τα χρήματα, με πρόσχημα την αγοραπωλησία μιας τηλεόρασης.

«Αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση και των δύο, μια απόφαση που δεν μας ικανοποιεί όσον αφορά και την δεύτερη κατηγορούμενη καθώς θεωρούμε ότι αυτή δεν εμπλέκεται στο συγκεκριμένο περιστατικό» λέει ο δικηγόρος των κατηγορούμενων, κ. Χρυσοβαλάντης Παντσίδης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε ένα βαρύ χτύπημα στην ωμοπλάτη, ενώ βρέθηκε γυμνό από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι των δύο κατηγορουμένων.

Αμέσως ξ��κίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους και τελικά βρέθηκαν να κρύβονται σε καταυλισμό αθιγγάνων στο Διδυμότειχο. Ο 29χρονος φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

«Ο 29χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του καθώς ομολόγησε ότι ήταν αυτός που προέβη στο συγκεκριμένο έγκλημα» πρόσθεσε ο κ. Παντσίδης.

Ο συνήγορος των κατηγορουμένων θα ασκήσει έφεση για την αποφυλάκιση της 24χρονης, καθώς το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά τα οποία χρειάζονται την επίβλεψη της.