​Θρήνος, πόνος και ένα μεγάλο «γιατί» έβλεπε κανείς στα μάτια συγγενών αλλά και φίλων των Βασίλη Γρατσάνη και Γιάννη Κορδώση, στις κηδείες τους.

kideia-gratsani-9.jpg

kideia-gratsanis.jpg
Απαρηγόρητες οι οικογένειες των δυο φίλων που χάθηκαν τόσο νωρίς. Μάλιστα, ο 35χρονος Βασίλης κηδεύτηκε στις 13:00 στα Πηγάδια Παλαιομάνινας υπό τους ήχους του Πάνου Κοτρώτσου.

kideia-gratsani10.jpg

kideia-gratsanis1.jpg
Από την άλλη, στις 15:00 στην περιοχή Πεντάλοφο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία όπου υποδέχτηκε την σορ�� του 40χρονου Γιάννη με χειροκροτήματα.

kideia-gratsanis2.jpg

kideia-gratsanis3.jpg

Το πιο συγκινητικό της τραγικής υπόθεσης είναι ότι η μητέρα του Βασίλη παρά τον πόνο της μετά την κηδεία του γιού της επισκέφτηκε την άλλη μάνα προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

kideia-gratsanis4.jpg
Οι δύο φίλοι πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι μετά από τροχαίο, στην περιοχή Κατοχή, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, γυρνο��σαν από κέντρο διασκέδασης!

kideia-gratsanis8.jpg
Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο του 35χρονου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου, αναποδογύρισε και κατέληξε στο χαντάκι που είχε περίπου δύο μέτρα νερό.

kideia-kordosis.jpg

kideia-kordosis1.jpg
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου είχε σκάσει. Αυτό που προσπα��ούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι αν έγινε την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και έχασε τον έλεγχο ο οδηγός ή αν προσέκρουσε σε κάποιο σημείο.

kideia-kordosis5.jpg

kideia-kordosis6.jpg
Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τόσες μέρες κανείς δεν είδε το αυτοκίνητο- φέρετρο των δύο αντρών μιας και γύρω από το συγκεκριμένο κανάλι υπήρχαν σπίτια.