Μια 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της με το παιδί της στην αγκαλιά, το μεσημέρι της Τρίτης, στην θαλάσσια περιοχή του αντλιοστασίου στο Καβούρι Κατακόλου στον Πύργο Ηλείας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, η γυναίκα έφτασε εκεί με το αυτοκίνητο της κουνιάδας της. Το άφησε στην άκρη του δρόμου δίπλα στο γεφύρι και μπήκε στη θάλασσα.

Η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις τριών μηνών παιδί της. Μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο, την είδε μέσα στη θάλασσα και υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά. Έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να την αποτρέψει, μιας και η 32χρονη φώναζε «δεν θέλω τη ζωή μου».

Αμέσως κλήθηκε το Λιμενικό Σώμα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι λιμενικοί μαζί με άλλους περίοικους που συγκεντρώθηκαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα τη γυναίκα και το παιδί, που ήδη αντιμετώπιζαν συμπτώματα υποθερμίας.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου η μητέρα εισήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την υγεία τους.