​Ένα εκπληκτικό timelapse βίντεο, που έχει τον τίτλο «Greek Skies» δημιούργησε ο Παναγιώτης Φιλίππου, και κέρδισε το βραβείο Best of the Fest των Hollywood International Independent Documentary Awards (HIIDA), καθώς συμμετείχε στην επίσημη επιλο��ή των Los Angeles Independent Film Festival Awards για τον μήνα Δεκέμβριο.

365 ημέρες, 55.000 φωτογραφίες, 825 ώρες λήψης, 8.400 χιλιόμετρα και 650 ώρες μοντάζ χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το βίντεο διάρκειας 6 λεπτών, που αφιέρωσε στον πατέρα του Κωνσταντίνο, που πέθανε από καρκίνο.

Ο Παναγιώτης Φιλίππου, πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο κάτω από τον ελληνικό ουρανό και κατάφερε να αποτυπώσει με έναν μοναδικό τρόπο την ουσία της Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης Φιλίππου γράφει στην ιστοσελίδα του: «Μπαμπά τα κατάφερα, το βίντεο είναι έτοιμο. Ξέρω ότι δεν είσαι εδώ για να το δούμε μαζί και θέλω να με συγχωρέσεις που δεν έγραψα ‘στη μνήμη του’ γιατί η αλήθεια είναι πως δεν με άφησες ποτέ και δεν θα με αφήσεις ποτέ.

Η ανοσοκαταστολή μου δεν με πτόησε, ούτε το κρύο ή η ζέστη. Αυτό που κράτησε εκεί έξω μπαμπά ήσουν εσύ, γιατί ήσουν εκεί έξω, πάνω στον ελληνικό ουρανό, κάθε φορά που γυρνούσα την κάμερά μου στον ουρανό, κοιτούσα εσένα.

Μπαμπά, το βίντεο είσαι εσύ, εσύ είσαι το Greek Skies».