Δύσκολες είναι οι ώρες που περνούν, για το 10χρονο αγοράκι, απ' τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, το πρωί του Σαββάτου. Το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, μετά από ανάφλεξη σόμπας.

Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν.

«Είναι διασωληνωμένο και προσπαθούμε να ξεφύγει τον κίνδυνο της ζωή του, δηλαδή, τα υπόλοιπα θα δούμε. Είναι κρίσιμη η κατάσταση... Μ΄αφήσαν ένα λεπτό και το είδα. Είναι σε καταστολή και του έχουνε κάνει τραχειοτομή για να αναπνέει κι αυτά, επειδή έχει εισπνεύσει τον καπνό από τα πλαστικά» αναφέρει ο πατέρας του 10χρονου, Γιάννης Πετράκης.

«Τα εγκαύματα είναι μερικού και ολικού πάχους σε συνολική επιφάνεια 25% στο πρόσωπο, τα χέρια και το λαιμό. Η κατάσταση του είναι σταθερή και κρίσιμη» δήλωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου, Μανώλης Παπασάββας.

Οι φωτογραφίες και τα πλάνα από το σπίτι που τυλίχτηκε στις φλόγες, όταν το μπετόνι της βενζίνης έσκασε στο πρόσωπο του παιδιού, προκαλώντας του εγκαύματα τρίτου βαθμού, μιλούν από μόνες τους.

Ρίγη προκαλεί η περιγραφή του πατέρα στην εφημερίδα Ανατολή, καθώς στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν και το δεύτερο παιδί του, ένα μωρό 8 μηνών!

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ!