Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίθηκαν στο Μεσολόγγι. Νεκροί μέσα στο ντελαπαρισμένο αμάξι τους σε κανάλι μεταξύ Κατοχής και Λεσινίου Μεσολογγίου, βρέθηκαν οι δύο άνδρες που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

kkk.jpg

111111111111_548_355.jpg

Image00005.jpg

Ο λόγος για τον Β. Γρατσάνη και τον Γ. Κορδώση που διασκέδαζαν με φίλους σε νυχτερινό κέντρο του Νεοχωρίου και από την ώρα που έφυγαν από το μαγαζί εξαφανίστηκαν σαν να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε.

Όπως είπαν θαμώνες του μπαρ, τη βραδιά εκείνη οι δύο νέοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ φως στις συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής.

Αυτή την ώρα οι σοροί των αδικοχαμένων παλικαριών έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αρδευτικό κανάλι βρίσκεται δίπλα σε δρόμο, πολύ κοντά σε σπίτια της περιοχής. Ερωτήματα προκαλεί όμως, πώς κανένας μέχρι σήμερα δεν είχε δει το αμάξι αν και αυτό ήταν κοντά σε κατοικίσιμη περιοχή.

Image00004.jpgι

QQQQQQQQ_513_355.jpg

Η περιοχή που βρέθηκε το όχημα των δύο ανδρών αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που ανέσυραν το όχημα και τους ��εκρούς, χρησιμοποιώντας σεντόνια. Και αυτό γιατί πολύς ήταν ο κόσμος, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι δημοσιογράφοι, που έσπευσαν στο σημείο για να δουν από κοντά τι έγινε.

Να σημειωθεί ότι δίπλα στο εν λόγω κανάλι είναι ένα συνεργείο και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ήταν αυτός που είδε το αυτοκίνητο και ενημέρωσε τις αρχές.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα βίντεο από κάμερα σούπερ μάρκετ στην Πεντάλοφο, που δείχνει το αυτοκίνητο των δύο ανδρών στις 04:38 να απομακρύνεται προς Λεσίνη και αυτή ήταν η τελευταία εικόνα πριν από την εξαφάνισή τους.

Image00006.jpg

Image00002-1.jpg

Image00003.jpg
Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι τα κινητά τηλέφωνα των ανδρών εξέπεμπαν μεταξύ 05:10 – 05:15 από την περιοχή του Νεοχωρίου.

Image00001-1.jpg

Image00002.jpg

Image00001.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εικόνα των δύο αγνοουμένων στο Μεσολόγγι

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΘΡΙΛΕΡ-Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων

Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ με τους δύο αγνοούμενους στο Μεσολόγγι-Φόβοι ότι έπεσαν θύματα δολοφονίας

Σε ΘΡΙΛΕΡ εξελίσσεται η εξαφάνιση 2 φίλων ενώ διασκέδαζαν παραμονή Πρωτοχρονιάς!