​Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των πυροσβεστών, των αστυνομικών και εθελοντών διασωστών στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση του 40χρονου και του 35χρονου, οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν από το πρωί τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό.

Ταυτόχρονα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού.

Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δ��ο εξαφανισμένων ανδρών.

Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των ��ντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται από το πρωί.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα από την αξιοποίηση των μαρτυριών, θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της διπλής εξαφάνισης.

Στο μεταξύ, ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των δύο αγνοουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ με τους δύο αγνοούμενους στο Μεσολόγγι-Φόβοι ότι έπεσαν θύματα δολοφονίας

Σε ΘΡΙΛΕΡ εξελίσσεται η εξαφάνιση 2 φίλων ενώ διασκέδαζαν παραμονή Πρωτοχρονιάς!