​Στην κατάψυξη έχει μπει η Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης. Ο χιονιάς έχει χτυπήσει από την Θράκη μέχρι και την Κρήτη όπου το έστρωσε στο Λασίθι αλλά και σε νησιά όπως η Νάξος και η Ηράκλειά. Σε όλη τη χώρα σημειώνονται πολικές θερμοκρασίες. Αλυσίδες χρειάζονται όσοι κινούνται στο Πήλιο, σε ορεινές περιοχές της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Αττική, το έστρωσε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε μέχρι νωρίς το βράδυ της Πέμπτης τους -2 βαθμούς Κελσίου.

Παρά το τσουχτερό κρύο μικροί και μεγάλοι, έπαιξαν χιονοπόλεμο! Επίσης, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε ετοιμότητα είναι τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα από τον παγετό στους δρόμους των βορείων προαστίων.

Το χιόνι που έπεσε όμως μέχρι και το Μαρούσι δεν ήταν αρκετό για να το ..στρώσει ενώ λίγες νιφάδες έπεσαν και στο Σύνταγμα.

Από το πρωί της Πέμπτης χιόνιζε μέσα στο κέντρο της Λαμίας , ενώ έντονη ήταν και η χιονόπτωση στις Ράχες Φθιώτιδας. Στη Στυλιδα το χιόνι έφθασε μέχρι και την παραλία!

Στο ένα μετρό έφθασε το χιόνι στα Χάνια Πήλιου και η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στη θάλασσα έφτασε το χιόνι και στα Καλά Νερά.

Επίσης, στα λευκά ντύθηκαν και τα ορεινά της Κορίνθου με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να κρατούν ανοιχτούς τους δρόμους.

Ο χιονιάς χτύπησε και την Κρήτη. Το οροπέδιο Λασιθίου, χάθηκε μέσα στα χιόνια ενώ το έστρωσε και μέσα στην πόλη. Στο Ηράκλειο στην εθνική οδό δίπλωσε νταλίκα λόγω ολισθηρότητας του δρόμου με την κυκλοφορία να διακόπτεται για αρκετή ώρα.

Χιόνια έπεσαν μέχρι και στο λιμάνι της Νάξου, ενώ για δυόμιση ώρες κόπηκε το ρεύμα στο νησί λόγω κακοκαιρίας.

Στα λευκά ντύθηκε και η Ηράκλειά που χάθηκε και αυτή στο χιονιά!

Στο Καρπενήσι ο παγετός έκανε τους δρόμους...τσουλήθρες ενώ χιόνισε και στην Σπάρτη, στην Καρδίτσα και στα ορεινά των Τρικάλων.

Στα άσπρα ντύθηκε η Ελασσόνα, ενώ έντονες είναι οι χιονοπτώσεις και στη Στενή Ευβοίας όπου χρειάζονται αλυσίδες στον επαρχιακό δρόμο Στενής Στροπώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΝ θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην εθνική οδό οι εγκλωβισμένοι οδηγοί-ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΤΑΙ η κατάσταση

Χιονίζει και στη Χίο-Παγοδρόμιο θυμίζουν οι δρόμοι-ΦΩΤΟ

"ΑΣΠΡΙΣΑΝ" και οι Κυκλάδες! Στα λευκά "ντύθηκαν" Νάξος και Ηρακλειά-ΦΩΤΟ

Πάγωσε και η... θάλασσα στην Φθιώτιδα! Το χιόνι έφτασε και στην παραλία-ΦΩΤΟ

ΑΠΟΓΝΩΣΗ-Αυτοκίνητα ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ στο χιονιά-Πού υπάρχουν σοβαρά προβλήματα