​Σε έξαρση ήταν τα περιστατικά των ληστειών σε σούπερ μάρκετ στην Αθήνα, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού έγιναν τέσσερις μέσα σε λίγες ώρες, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά τις ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, στη Λυκόβρυση και τα Εξάρχεια που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, με διαφορά λίγων λεπτών και ένοπλους δράστες να διαφεύγουν με άγνωστο χρηματικό ποσό, άλλη μία ληστεία έγινε σε σούπερ μάρκετ στα Καμίνια, συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Σαλαμίνος, στις 11 το βράδυ.

Οι δύο δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές κατά του υπεύθυνου του καταστήματος, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν. Η αστυνομία τους αναζητά.

Σημειώνεται ότι η ληστεία σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου στο Μαρούσι έγινε γύρω στις 6 μ.μ, από τρεις ενόπλους. Λίγο αργότερα, στις 6.10 μ.μ, και πάλι τρία άτομα με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από σούπερ μάρκετ επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου στη Λυκόβρυση. Βίντεο ντοκουμέντο από την εν λόγω ληστεία προβλήθηκε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR.

Παράλληλα, στις 6.30 μ.μ., επτά άτομα με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από σούπερ μάρκετ το οποίο βρίσκεται στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.