​Θα μπορούσε να είναι ήρωας αρχαίας τραγωδίας, καθώς το παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα δε το χωρά ανθρώπου νους! Πώς ένας γονιός να συμβιβαστεί με την απώλεια του παιδιού του. Πώς να πιστέψει ότι δεν θα ξανακούσει τη φωνή του σπλάχνου του. Πώς να πιστέψει ότι τα όνειρα που έκανε θα θαφτούν μαζί με τη σορό της μικρής Μελίνας στην κρητική γη.
Η ανάγκη του όμως, να μάθει την αλήθεια έδωσε το κουράγιο στον Μανώλη Παρασκάκη να μιλήσει λίγη ώρα μετά την ταφή της 4χρονης κόρης του.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο star.gr: «Θα κάνω κάθε νόμιμη διαδικασία αφού πρώτα συνεννοηθώ με τον δικηγόρο μου. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το παιδί, ούτε αλλεργίες, ούτε τίποτα. Μπήκε για μια απλή επέμβαση για κρεατάκια. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε στο σωστό χρόνο, στα 15 λεπτά όπως μου είπε ο χειρουργός. Και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης το παιδ�� είπανε ότι παρουσίασε δύσπνοια.
Σε ερώτησή μου αν κινδύνευε η ζωή του μου είπανε ότι δεν είχανε τέτοια ένδειξη αλλά ότι θα το πάνε στη ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ για την ασφάλεια του, όχι γιατί πέθαινε και το παιδί πέθανε. Αργότερα έμαθα ότι στη ΜΕΘ το παιδί πήγε σε πολύ κακό χάλι, σχεδόν νεκρό.
Έχω μεγάλο παράπονο ό,τι άργησαν να με ενημερώσουν για την κατάσταση του παιδιού. Μιάμιση ώρα μετά μου είπανε τι γίνεται, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση ενημερώθηκα. Έβλεπα τους γιατρούς να τρέχουν πανικόβλητοι, προς τιμήν τους βέβαια και δεν ήξερα τι γίνεται. Σκεφτείτε την αγωνία μου, τον πόνο μου. Φοβήθηκα πολύ. Εσένα που πάει το μυαλό σου; Ότι είναι όλα καλά;
Έγινε με καθυστέρηση η μεταφορά στο ΠΑΓΝΗ, δεν αφήνω μομφές σε κανέναν, ίσως να είναι τα διαδικαστικά αλλά έγινε με καθυστέρηση η μεταφορά. Το κακό πάντως μάλλον είχε γίνει και εγώ θέλω να μάθω το γιατί.
Το παιδί το ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Από όταν γεννήθηκε έκανε τις εξετάσεις της, τα εμβόλιά της, τα πάντα της, δεν της έλλειπε κανένα στοιχείο, τίποτα. Ηταν γερή και ζωηρή.
Εγώ τώρα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, τα δικά μου και της οικογένειας μου. Η γυναίκα μου είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμένα».
ΛΥΓΙΣΕ η Κρήτη στην κηδεία της 4χρονης Μελίνας- Το αγγελούδι χάθηκε μετά από μια απλή επέμβαση
Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη και σύσσωμη η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι.
της Ισμήνης Λέντζου