​Λίγες ήμερες έμειναν για την αλλαγή του χρόνου και οι τιμές για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ποικίλουν.

Μετά την σταδιακή κατάργηση του «table d' hote», οι τιμές για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν έχουν μειωθεί αισθητά. Ξενοδοχεία εστιατόρια ακόμη και νυχτερινά κέντρα, έριξαν έως και 25% τις τιμές σε σχέση με πέρσι προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς.

Υπάρχουν όμως και παγίδες στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν... Κάποιες επιχειρήσεις διαφη��ίζουν την τιμή της φιάλης στα 120 με 130 ευρώ για 4 άτομα, χωρίς όμως να αναφέρουν ότι για το κάθε άτομο θα υπάρχει και εισιτήριο εισόδου από 20 έως 40 ευρώ το άτομο επιπλέον.

Πάντως στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης η τιμή της φιάλης κυμαίνεται από 100 έως 150 ευρώ για 4 άτομα. Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου η τιμή φιάλης είναι στα 15Ο ευρώ για 4 άτομα χωρίς «table d' hote» ή έξτρα χρεώσεις.

Προσεγμένες είναι οι τιμές και στο Κύτταρο όπου τραγουδούν ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη... Όσοι θέλουν να ακούσουν λαϊκό πρόγραμμα, υπάρχουν πολλές προτάσεις όπως του Νιου Οικονομόπουλου και του Χρήστου Χολίδη, οι οποίοι σας περιμένουν, με την τιμή της φιάλης στα 220 ευρώ για τον εξώστη και 240 στην σάλα...

Οι τιμές των εστιατορίων για το τραπέζι του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν έχουν μειωθεί μέχρι και 25 %. Επιπλέον και τα ξενοδοχεία της Αττικής έχουν προτάσεις Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν για όλα τα βαλάντια...

Στο κέντρο της Αθήνας και στο ξενοδοχείο Plaza ο σεφ του εστιατορίου «The Parliament» Νίκος Γιαννόπουλος θα ετοιμάσει ξεχωριστά μενού για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (75 ευρώ το άτομο συν μια φιάλη κρασί ανά δυο άτομα δωρεάν).

Στο Explorer's Bar η ατμόσφαιρα θα θυμίζει πάρτι! Γιορτινές γεύσεις υπό τους ήχους του DJ (γιορτινό Buffet: 50 ευρώ το άτομο). Παράλληλα υπάρχει και η προσφορά του πρώτου πρωινού για το 2016 (30 ευρώ το άτομο).