​Καθώς η πρωτοχρονιά πλησιάζει οι Έλληνες ξεχνάνε για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητας και το γλεντάνε με βόλτες σε θεματικά πάρκα πρωτότυπα happenings και τραγούδια. Σε κάθε ελληνική πόλη, τις γιορτές περισσότερο απ' όλους τις χαίρονται τα παιδιά.

Στην Καλαμάτα ο Αϊ Βασίλης έστειλε το έλκηθρο του στο συνεργείο και καβάλησε μηχανάκι για να κάνει ντιλίβερι.

Στο Αίγιο, ο δημοτικός κήπος Υψηλών Αλωνίων έχει μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό χριστουγ��ννιάτικο πάρκο με πλούσιο και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Η βασίλισσα του χιονιού", ενώ από το σκηνικό δε λείπει φυσικά ο Αϊ Βασίλης με το πιστό ξωτικό του.

Οι Γιαννιώτες από την άλλη πλευρά ζουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι στην Αστερούπολη, το αγαπημένο τους θεματικό πάρκο που περιλαμβάνει λούνα παρκ, καθώς και παγοδρόμιο.

Εν τω μεταξύ, ένα νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα για να ανταλλάξει φιλιά πάθους, την ώρα που οι Αρτινοί συγκεντρώνονται στο κάστρο της πόλης, το οποίο για πρώτη φορά φέτος είναι και χριστουγεννιάτικο και παραμυθένιο.

Το δικό τους χριστουγεννιάτικο χωριό όμως έστησαν και στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και οι ��άτοικοι του Άργους, με τα παιδάκια να έχουν κι εδώ την τιμητική τους.