​Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του. Η παροιμία φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στον 56χρονο από την Καλλιθέα που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ενός αγοριού 15 ετών. Το δέλεαρ ήταν μικροποσά που του έδινε για να εξασφαλίζει την συχνή του παρέα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων ο πρώην ηλεκτρονικός υπολογιστών από τα τέλη Νοέμβριου μέχρι που συνελήφθη είχε ασελγήσει σε βάρος του ανηλίκου ενώ δεν αποκλείουν και άλλα παιδιά να έχουν πέσει θύματα του.

Τα προσέγγιζε μέσω γνωστής εφαρμογής κινητού και προσπαθούσε να τα πείσει να συναντηθούν, λένε από την αστυνομία. Γι’ αυτό το λόγο τις επόμενες μέρες θα ζητήσουν από την εισαγγελία την δημοσιοποίηση των φωτογράφων του.

Ο 56χρονος είχε ξανασυλληφθεί τον Μάιο του 2005 καθώς τότε με την πρόφαση ότι θα μάθει στα παιδιά να χειρίζονται τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τα παρέσυρε στο σπίτι του και τα προέτρεπε να κάνουν ασελγείς πράξεις. Μετά από 10 χρόνια αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και μάλλον δεν σωφρονίστηκε.

Στην κατοχή του βρέθηκε έκτος από το κινητό τηλέφωνο, 3 υπολογιστές και ένας σκληρός δίσκος με υλικό παιδικής πορνογραφίας που θα εξετάσει ο ανακριτής στον οποίο παραπέμφθηκε.