​Εράνους - μαϊμού, προκειμένου να βγάλουν χρήματα επιτήδειοι, καταγγέλλει στο Star η μητέρα της Μυρτούς, της κοπέλας που είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά όταν οι διακοπές της στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2012 κατέληξαν στο χειρότερο εφιάλτη της, που ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Η κοπέλα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς. Μάλιστα, ο αδίστακτος δράστης αφού την βίασε… την χτύπησε πολλές φορές με μία πέτρα για να της κλέψει το κινητό.

«Είχε γίνει κάποιος έρανος για τη Μυρτώ ο οποίος ήταν σκέτη απάτη. Επίσημα μαζεύτηκαν 132.000, ανεπίσημα μαζεύτηκαν πολύ - πολύ περισσότερα. Παρ΄όλα αυτά, τα λεφτά χάθηκαν, όχι ακριβώς χάθηκαν, τα πήραν κάποιοι. Ποιοί τα κρατάνε δεν γνωρίζω» σημειώνει η Μαίρη Κοτρώτσου.

Ο συγκεκριμένος έρανος διοργανώθηκε στη Βοστώνη, ενώ ακόμα και το διαδίκτυο είναι γεμάτο με σελίδες ύποπτης συμπαράστασης στη Μυρτώ.

«Όταν μαθαίνω ότι ανοίγουν κάποιες σελίδες στο όνομα της Μυρτούς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, από τη στιγμή μάλιστα που αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Μάλιστα σε μία σελίδα μιλάνε για τη Μυρτώ και γκρο πλαν είναι μία φωτογραφία του δολοφόνου της. Αυτή η φωτογραφία εμένα με προσβάλει. Υπάρχουν και άλλες σελίδες, υπάρχει και μία κλειστή, δεν ξέρω γιατί είναι κλειστή. Θα απευθυνθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να κλείσουν τα πάντα» προσθέτει.

Από τον Ιούλιο του 2012, που έπεσε θύμα βιασμού και άγριας επίθεσης από νεαρό Πακιστανό, η Μυρτώ φιλοξενείται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και δίνει τη δική της άνιση μάχη.

«Το παιδί μου στην ουσία έχασε τα πάντα, έχασε τη ζωή του, έχασε τα νιάτα του, τα πάντα και δεν ξέρουμε και πόσο θα ζήσει, γιατί οι άνθρωποι που είναι κατάκοιτοι, το ανοσοποιητικό τους είναι τόσο πεσμένο που με μια απλή γρίπη μπορούν να πάθουν τα χειρότερα. Το κράτος δεν δίνει τίποτα, λέει πάρε τον άρρωστο σου, πήγαινε σπίτι κι άμα ζήσει, ζήσει» καταλήγει η μητέρα της Μυρτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Μυρτούς- Πακιστανός την είχε ΒΙΑΣΕΙ και την είχε χτυπήσει με πέτρα