​Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά τις δηλώσεις της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη πως τα «ζευγαράκια που φιλήθηκαν στα θεωρεία της Βουλής έπρεπε να συλληφθούν».

Αμέσως αντέδρασε ο ένας εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστών, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μαζί με τον σύντροφό του φιλήθηκαν, μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

«Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη ότι δεν είμαι διατεθειμένος να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη πρέπει να απολογηθεί γιατί η κυβέρνησή της, διέσυρε τη χώρα με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης, το οποίο αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών.

Είναι Χριστούγεννα και η κυρία Βούλτεψη θα έπρεπε να ντρέπεται που η Ελλάδα στο παρελθόν ήταν μια ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωράει. Καλούμαι τώρα να απολογηθώ για ένα φιλί που δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα, μετά από μια εξαντλητική μέρα και μετά από 30 χρόνια αγώνων για αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αγαπιούντ��ι και να φιλιούνται» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Tatiana Live.